De Poké bowl is in verschillende combinaties te verkrijgen bij SHABU to go. Maar wat is de oorsprong van de Poké bowl en welke Poké bowls kan je bestellen?

Oorsprong Poké bowl

Een Poké bowl (ook wel po-kay) is een traditioneel gerecht uit Hawaii. Poké betekent in het Hawaïaans snijden. In een Poké bowl zitten veel verschillende gesneden ingrediënten zoals vlees, vis, groenten en als basis rijst. De oorsprong van het woord: Bowl is vrij van zelfsprekend en heeft natuurlijk te maken met de kom waarin de Poké wordt geserveerd.

Onze Poké bowls

Al zin in een Poké bowl gekregen? Wij hebben zes Poké bowls op het menu staan. Onze Poké bowls bestaan altijd uit 4 hoofdingrediënten: rijst, slamix, edamme, wakame, proteïne en een of meerdere toppings zoals mais en masago. Een Poké bowl is een goede en vullende maaltijd én ook nog eens laag in calorieën. Ideaal toch?

Poké salmon

Voor de zalm lovers is de Poké salmon een goede keuze. Geniet van de dagverse zalm blokjes.

Poké tuna

Is tonijn jouw favoriet? Poké tuna it is! Met lekkere stevige stukjes tonijn.  

Poké salmon tuna

De Poké bowl salmon tuna is een perfecte combinatie als je niet kan kiezen tussen salmon en tuna.

Poké chicken

Loopt het water al in je mond bij fried chicken? Bestel dan de Poké chicken.

Poké shrimps

Garnalen bevatten onder andere veel vitamine B12 en dit is goed voor je botten. Need to say more?

Poké avocado

Vegetarisch en zin in een Poké bowl? Kies dan voor de Poké avocado. Een lekkere zomerse frisse bowl!

Dressing

Een dressing mag natuurlijk niet ontbreken in je Poké bowl. Wij hebben de volgende dressings op ons menu staan: sesam dressing, soy sesam dressing, spicy dressing en mango dressing.


Kortom, heb je trek in een Poké bowl? Bestel dan een Poké bowl bij SHABU to go en geniet vandaag nog van een verse Poké bowl.