Je wordt slimmer van sushi eten? SAY WHAT!

Uit een studie van (UCLA) Universiteit Los Angeles blijkt dat omega-3 vetzuren een positieve invloed hebben op de hersenen. Wij van SHABU to go gaan het voor je uitzoeken!

Maar hoe zit dat precies?

In omega-3 zitten onverzadigde vetten en deze vetten zijn super belangrijk voor je hersenen. Maar omega-3 is niet alleen goed voor je hersenen. Het heeft nog meer voordelen. Omega-3 zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je minder risico loopt op hart- en vaataandoeningen.  

Boordevol omega-3

Het blijkt dus dat omega-3 super gezond is. Maar in welke vis zit de meeste omega-3? Dat is in zalm. Met 100 á 150 gram zalm heb je al 70% van de totale aanbeloven hoeveelheid binnen.

SHABU to go zalm

Op ons gevarieerde menu staan verschillende sushi met zalm. De Salmon Ebi Roll met geflambeerde zalm en gefrituurde garnaal, California Salmon met avocado, Salmon Maki, Salmon Nigiri en de meeste pure zalm: Salmon Sashimi! Voor de sushi kun je kiezen tussen 4 of 8 stuks. Naast sushi met zalm hebben we ook andere gerechten met zalm zoals een hot bowl met sushirijst en zalm (Grilled Salmon Bowl).

Dus je wordt slimmer van sushi! Bij SHABU to go is de keuze reuze: van zalm sushi tot aan een hot bowl met zalm. Bestel bij SHABU to go sushi en we bezorgen je bestelling binnen no-time bij je thuis! Eet smakelijk alvast.