Ben jij benieuwd naar wat de gemiddelde hoeveelheid sushi is dat besteld wordt? Hoeveel sushi als lunch wordt gegeten als hoeveel sushi als diner wordt gegeten? Hier vind je alle antwoorden op jouw vragen.

Hoeveel sushi eet een mens gemiddeld?

Heb jij zin in sushi maar heb je geen idee hoeveel stuks je moet bestellen? Hier heeft SHABU to go de oplossing voor! SHABU to go biedt namelijk sushi voordeel boxen, speciaal samengesteld voor als je in je eentje eet, met zijn tweeën dineert of als je vrienden over de vloer hebt.

Hoeveel sushi per persoon gemiddeld wordt gegeten is afhankelijk van een aantal factoren: leeftijd, tijdstip, soort maaltijd en eetlust. Leeftijd, omdat hoeveel stukjes sushi een kind kan eten in vergelijking tot hoeveel stukjes sushi volwassenen eten erg van elkaar verschilt.

Een jong volwassen man kan in vergelijking meer op ten opzichte van een 65-plusser. Ook is het belangrijk om te weten wanneer je de sushi eet en wat voor soort maaltijd het is. Eet je sushi als snack, lunch of als diner? Als we voor nu kijken naar een diner voor een volwassen man/vrouw dan kan je uit gaan van gemiddeld 10 tot 16 stuks sushi. Je kan dit hanteren als een richtlijn maar eet vooral waar jij je goed bij voelt. Heb je altijd een grote eetlust of juist een kleine eter? De hoeveelheid sushi per persoon bij kleine eters is 10 stuks en de hoeveelheid sushi per persoon bij een grote eter is gemiddeld 16 stuks.

Hoeveel stukjes sushi per persoon bestellen?

Te veel sushi bestellen is zonde maar niet vol zitten na een maaltijd is ook niet ideaal. Hoeveel stukjes sushi in 1 rol zit is altijd 8. Wil je een halve rol bestellen? Dan is dat uiteraard mogelijk! Vind je het moeilijk om elke keer te schatten hoeveel sushi lunch nodig heeft? Of aan het bedenken hoeveel sushi diner genoeg is? Dit hebben we voor je berekent om jouw eerstvolgende sushi bestelling sneller en makkelijker te maken.

Voor een éénpersoons lunch kan je 8 tot 12 stuks goedgevulde sushi hanteren en voor diner 14 tot 18 stuks. Heb jij moeite met keuzes maken? SHABU to go’s voordeel boxen zijn speciaal voor jou samengesteld. Zo heb je voordeel boxen met de beste sushi combinaties van 16 stuks, 26 stuks en meer. Naast dat je sushi besteld ook zin in knapperige japanse finger food? Bestel dan in combinatie met een voordeel box een of twee finger food gerechten om je bestelling compleet te maken.

Welke sushi is geschikt voor 1 persoon?

Op zoek naar de perfecte sushi voordeel box voor 1 persoon maar kan je geen keuze maken? Begin dan bij onze voordeel boxen. De Salmon box, de Crispy box of de best verkochte box: de Crunchy box zijn ideaal voor als je alleen eet. Deze boxen bevatten de populairste sushi rollen tegen een lage prijs.

Er bestaal heel veel verschillende soorten sushi. Voor als je weinig tijd hebt of tijdens de lunchpauze even iets gezonds wilt eten en geen standaard maaltijd salade wilt kopen is de Poke bowl de perfecte oplossing.

Welke sushi is geschikt voor 2 personen

SHABU to go brengt maandelijks nieuwe maand boxen uit. Deze boxen variëren elke maand en zijn perfect om te delen. Daarnaast hebben we in het vast assortiment ook een aantal voordeel boxen samengesteld speciaal voor 2 personen zoals: de Royal sushi box, Salmonlicious box of de Mix box uit een variatie van nigiri’s, 3 soorten maki’s en inside out rolls.

Wil je zelf een sushi box voor twee samenstellen? Dat kan! Ga dan uit van ongeveer anderhalve rol per persoon (dat staat gelijk aan 12 stuks sushi). Als je meer verschillende sushi rollen wilt proeven kan je ook sushi special rolls, sushi monster rolls of de inside out rollen bestellen. De inside out rolls zijn ook per 4 stuks beschikbaar bij SHABU to go. Zo kan je variatie creëren in jouw samengestelde sushi box en gevarieerd proeven van ons menu.

Bestel de juiste hoeveelheid sushi bij SHABU to go

Vraag jij jezelf altijd af hoeveel sushi bestellen voldoende sushi is voor een goed gevulde buik? Ben je bang dat je niet genoeg heb besteld of dat je met een niet voldaan gevoel naar bed gaat? Bij Shabu to go bestel je altijd gegarandeerd de juiste hoeveelheid sushi. SHABU to go’s sushi zijn rijkgevuld en dus perfect voor een rommelende maag. Bestel nu je favoriete sushi in de juiste hoeveelheid bij SHABU to go. Bestel eenvoudig en onze sushi chefs en bezorgers zorgen voor de rest.

Veelgestelde vragen

Is sushi een voor- of een hoofdgerecht?

Sushi kan worden gegeten wanneer en waar je maar wilt. Sushi wordt volgens de traditionele Japanse wijze gegeten als het hoofdgerecht. Omdat een stuk sushi vaak in een hap wordt gegeten is er geen scheiding tussen voor en hoofdgerechten. Wel zijn er altijd bijgerechten die de sushi complementeren. Zo kan je altijd je maaltijd een gehele experience geven door een portie edamame (soyabonen) erbij te bestellen of de knapperige Japanse dumplings.

Hoeveel sushi moet ik bestellen voor 1 persoon?

Benieuwd naar hoeveel sushi je voor 1 persoon moet bestellen? Voor lunch zal je 8 tot 12 stuks goedgevulde sushi genoeg zijn en voor diner 14 tot 18 stuks. Heb jij moeite met keuzes maken? De SHABU to go’s voordeel boxen zijn speciaal samengesteld voor 1 persoon.

Hoeveel sushi moet ik bestellen voor 2 personen?

Geen idee welke sushi rollen je wilt bestellen? Kies dan uit onze maand boxen. Deze bevatten minimaal 30 stuks sushi van verschillende maten. Deze maand acties zijn gevarieerd en voordelig!

Hoeveel sushi per persoon voor een grote eter?

Heb je een grote eetlust? Bestel dan altijd iets meer dan de gemiddelde mens. Zo voorkom je dat je na een sushi maaltijd nog trek hebt en spijt krijgt dat je niet genoeg hebt besteld.

Hoeveel sushi bestellen als bijgerecht?

Ga je lunchen of dineren met vrienden en wil je sushi bestellen als bijgerecht? Kies dan voor de vers gesneden sashimi of de bekende maki’s. Bestel 1 a 2 gerechten voor bij de maaltijd.

Kun je sushi bewaren?

Sushi wordt aangeraden om vers te eten. De sushi een dag bewaren in de koelkast maakt de sushi niet meer vers, en de versheid van de sushi is wat sushi juist zo lekker maakt. Heb je teveel besteld en merk je tijdens het eten dat je het niet op krijgt? Leg dan de sushi die geen rauwe vis bevat opzij. Dit kan de kappa maki zijn of de sweet tamago roll of de crispy chicken inside out roll.

Leave a comment