Verbod op wegwerpplastic:

Een van de meest opvallende aspecten van de nieuwe regels is het verbod op bepaalde wegwerpplastic producten. Vanaf 1 juli 2023 zullen producten zoals plastic wegwerpbekers, rietjes, bestek, roerstaafjes en borden niet langer in de handel verkrijgbaar zijn. Dit verbod is bedoeld om de enorme hoeveelheid plastic afval te verminderen die in de oceanen en ecosystemen terechtkomt. Dit heeft ook invloed op SHABU togo, wij streven naar duurzaamheid door het gebruik van wegwerpplastic te verminderen bij het bezorgen en afhalen van sushi.

Introductie:

We leven in een tijd waarin het belang van duurzaamheid en milieubehoud steeds meer erkenning krijgt. Om onze planeet te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van plastic afval, treden er op 1 juli 2023 nieuwe regels voor plastic in werking. Deze regels zijn bedoeld om het gebruik van plastic te verminderen, recycling te bevorderen en de overgang naar duurzamere alternatieven te versnellen. In dit artikel bekijken we hoe deze regels van invloed zijn op de bezorging en afhaal van sushi, zoals bij SHABU togo (www.shabutogo.nl).

Sushi bezorgen en afhalen met duurzame verpakkingen:

Om aan de nieuwe regels te voldoen en tegelijkertijd klanten te blijven bedienen, zullen wij als SHABU togo een begin maken om over te stappen op duurzame verpakkingsmaterialen voor het bezorgen en afhalen van sushi. In plaats van plastic wegwerpverpakkingen zullen we in de toekomst gebruik maken van milieuvriendelijke alternatieven, zoals biologisch afbreekbare verpakkingen of verpakkingen van gerecycled materiaal. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van heerlijke sushi, zowel bij het bezorgen als bij het afhalen, maar nu met een kleinere ecologische voetafdruk.

Duurzame eetgewoonten:

Wij van SHABU togo zullen ook bijdragen aan bewustwording, door klanten te informeren over de nieuwe plasticregels en het belang van duurzaamheid. Via deze blogsite zullen we informatie verstrekken over de negatieve gevolgen van plastic afval en hoe individuele keuzes kunnen bijdragen aan een schonere en groenere toekomst. We moedigen klanten aan om bewuste beslissingen te nemen bij het bestellen van sushi en het verminderen van plastic afval, of het nu gaat om bezorging of afhaal.

Leave a comment