Zin in Japans eten? Dan ben je bij SHABU to go aan het juiste adres. Want wij hebben meer dan alleen sushi met vis! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Crispy lover? Kies voor Crispy chicken

Fan van knapperig? Dan is de Cripsy chicken iets voor jou! Gevuld met onder andere avocado, gefrituurde kip, komkommer en als topping sesam.

Simpel maar lekkere maki’s

Simpel en super lekker! Ga je voor de Kappa (komkommer) maki of de Tamago (omelet) maki?

Geniet van Tamago nigiri’s

Houd je van ei? Kies dan voor de Tamago nigiri. Dit is een Japanse omelet op een bedje van sushirijst.

Vezelrijke Poké bowls

Een Poké bowl mag ook niet ontbreken in dit rijtje. Een Poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii. De bowl bevat als basis: sushirijst, slamix, edamame boontjes, wakame, mais en masago (niet bij de Poké avocado).  Van de Poké chicken met gefrituurde kip tot aan de Poké avocado met natuurlijk avocado en tsukemono (Japanse augurk).

Hot bowls. Keuze genoeg!

Geen trek in sushi? Kies dan voor de Hot bowl. Deze complete maaltijd is gevuld met onder andere rijst, edamame boontjes, wakame, tamago in combinatie met bijvoorbeeld de Beef teriyaki of Torikatsu curry met gefrituurde kip.

Japanse snacks: van Yakitori tot aan Fried gyoza

Tijd voor Netflix én Japanse snacks. Ook voor snacks ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben onder andere Veggie potato, Seaweed roll (pikante zeewier loempia), Fried Gyoza (Japanse kip dumpling) of Yakitorki (kipspiesjes) op het menu staan.

Lekker makkelijk én super lekker: Veggie box

Ben je vegetariër? Dan is de Veggie box iets voor jou. De Veggie box is gevuld met Avocado maki’s, Tamago maki’s, Kappa maki’s, Tamago nigiri’s en Chuka wakame.

Mmm… de keuze is reuze! Van de Veggie box tot aan Seaweed rolls . Bestel snel je favoriete gerechten bij de dichtstbijzijnde SHABU to go vestiging bij jou in de buurt!